Missie

MISSIE D 'n A Personal coaching

Gezond afvallen met D 'n A Personal Coaching

D ’n A Personal Coaching streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het behalen van zijn/haar gezondheidsdoel(en). 

Het is onze missie om iedereen die onze hulp inroept met al onze kennis op gebied van fitheid en gezondheid en in het bijzonder wanneer het gaat om sport, voeding en de mentale ondersteuning te helpen, om zo een blijvende gedragsverandering te bewerkstelligen.

Bij het behalen van onze missie maken wij, buiten de vanzelfsprekende professionaliteit, gebruik van (onder andere) drie kernkwaliteiten: 

Gezond afvallen met D ‘n A Personal Coaching

Gezond afvallen met D 'n A Personal Coaching

Commitment

Elke samenwerking is voor een ons een commitment. Wij garanderen je onze inzet en toewijding, waarbij we gebruik maken van al onze kennis en kunde, ten gunste van het behalen van jouw gezondheidsdoel(en).

vastberadenheid

Wij zijn vastberaden om samen jouw gezondheidsdoel(en) te behalen. Door onze motivatie, professionaliteit, persoonlijke aanpak en door veel plezier (in het sporten) is elk doel dat je hebt haalbaar.

 

integriteit

Niet alleen mag je altijd eerlijkheid en openheid van ons verwachten als het gaat om ons eigen kunnen en het stellen van realistische doelen, maar ook integriteit is bij ons gegarandeerd. Afspraak is bij ons dan ook altijd afspraak.

D ‘n A Personal Coaching

Gratis proefles

Tijdens de proefles bespreken we jouw wensen en doelen. We kijken naar jouw houding en adviseren waar nodig.

Schrijf je nu in voor een GRATIS proefles bij
D ’n A Personal Coaching!

Scroll to top