Specifiek

Gezond is mooi programma

Bijna al onze deelnemers vallen onder het zogenoemde ‘Gezondheid is mooi programma’, ook wel GIM, van D ‘n A Personal Coaching.

Bij deelname aan het GIM-programma heb je niet alleen recht op één of twee keer per week SGF, (afhankelijk van jouw lidmaatschap), maar krijg je ook de nodige begeleiding op gebied van voeding en het aanleren van een gezondere leefstijl. Vooral dit laatste is een onmisbare schakel gebleken om blijvende resultaten te kunnen garanderen. 

GBB20 Afvallen Amsterdam D ‘n A Personal Coaching
D ‘n A Personal Coaching

voedingsadvies

Visie D ‘n A Personal Coaching

training

Missie D ‘n A Personal Coaching

coaching

GBB20 D ‘n A Personal Coaching Expeditie D'n A

EXtra's

Onder extra’s vallen alle diensten die we buiten de ‘standaard’ PT en SGF aanbieden aan particulieren. Vaak zijn deze diensten ook toegankelijk voor niet-leden. Regelmatig zijn er op dit gebied nieuwe ontwikkelingen, maar er zijn ook enkele terugkerende projecten.

 

Expeditie D ‘n A is een traject van een maand waarin je jezelf een echte boost geeft! Je stelt, samen met jouw coach, van tevoren een ambitieuze maar realistische doelstelling vast waar je die maand naar toe gaat werken. Je let in deze periode, met behulp van weekmenu’s, heel streng op je eten en daarbij ga je zoveel mogelijk bewegen. Wekelijks word je uitgedaagd met week-challenges en zijn er bovendien extra trainingen die (nog) extremer zijn. De trainingen zijn erop gericht om jouw lijf op de proef te stellen en te choqueren zodat het zich wel móet aanpassen. Dus zit je even vast of heeft jouw lijf een plafond bereikt? Wil je die extra boost in het afvallen, fitter worden en je vitaler voelen? Informeer dan eens naar Expeditie D ‘n A.

Afvallen Amsterdam D ‘n A Personal Coaching
GBB20 D ‘n A Personal Coaching

Positief programmeren is een traject dat zich niet zozeer richt op jouw lichaam, maar op hoe jij denkt. Je hebt vast weleens meegemaakt dat je samen met iemand anders bij een bepaalde gebeurtenis bent geweest, en dat je dan later met deze persoon er over spreekt en dan blijkt dat jullie het allebei heel anders hebben ervaren. Jouw waarheid (van de gebeurtenis) wordt dus bepaald door hoe je ernaar kijkt. In deze cursus, die bestaat uit een aantal groepsbijeenkomsten en wat ‘huiswerk-opdrachten’, ga je er achter komen waarom je de dingen op een bepaalde manier ziet en belangrijker, hoe je op een andere manier (positiever) naar de dingen kunt kijken. Door deze meer positieve kijk op dingen kun je nu nieuwe dingen gaan creëren. Dingen waar je nog gelukkiger van wordt.

 

Behalve bovenstaande regelmatig terugkerende projecten organiseert D ‘n A Personal Coaching, al dan niet in samenwerking met andere professionals op hun vakgebied, ook seminars en andere cursussen over verschillende onderwerpen. Je kunt hierbij denken aan ademhalingstechnieken, meditatie en zelfverdediging, maar ook supplementgebruik en de techniek van hardlopen. Wil jij hierover geïnformeerd worden? Kijk dan op de nieuwspagina van deze website, volg ons op Facebook en Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je echt niks wilt missen!    

Missie D ‘n A Personal Coaching
D ‘n A Personal Coaching

Gratis proefles

Tijdens de proefles bespreken we jouw wensen en doelen. We kijken naar jouw houding en adviseren waar nodig.

Schrijf je nu in voor een GRATIS proefles bij
D ‘n A Personal Coaching!

Scroll to top