Trainers

Wie zijn wij

Personal Trainer Amsterdam Noord, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend e.o.

Bij D ‘n A Personal Coaching werken drie personal trainers/coaches. Elke trainer/coach heeft zijn of haar eigen specialismen en expertises.

We stellen ons graag aan je voor:

DANIELLE JANSSEN

Mijn naam is Daniëlle, ik ben 49 jaar en moeder van 2 kinderen.
Na 6 jaar als groepslesinstructeur actief te zijn geweest ben ik in 2008 begonnen als personal trainer.

Het mooist aan ons werk is dat we mensen helpen resultaten te behalen waarvan ze dachten dat die buiten hun bereik lagen.

Dat kan gaan om een bepaald gewicht, maar ook om bijvoorbeeld een sportieve prestatie of een mentale sprong.
Naast personal- en small group training, geef ik groepslessen als RPM/spinning, bodypump en yoga. Verder leid ik de cursus ‘positief programmeren’.
Ik zie er naar uit om met je samen te werken aan jouw doel!

Daniëlle de Boer D ‘n A Personal Coaching Personal Trainer Amsterdam Noord Sporten Landsmeer​
Andrew Pottger D ‘n A Personal Coaching Personal Trainer Amsterdam Noord Sporten Landsmeer​

ANDREW POTTGER

Hi, mijn naam is Andrew Pöttger (43). Mijn werk is mijn passie. Als vechtsporter ben ik al in 2007, naast mijn fulltime baan in sales, begonnen als groepslesinstructeur.

Toch heeft het nog geduurd tot 2009 voordat ik volledig de overstap maakte naar de sportbranche. Inmiddels ben ik 13 jaar personal trainer en (mental) coach. Ik omschrijf mezelf als intuïtief coach. Dat wil zeggen dat ik probeer te ‘voelen’ wat jij nodig hebt om jouw gezondheidsdoel(en) te bereiken, en dat kan van dag tot dag te verschillen.

Ik zet al mijn kennis over trainingsvormen en over het menselijk lichaam (zowel de Westerse als de Oosterse zienswijze) in om jou te helpen jouw doel(en) te halen. Daarbij maak ik gebruik van zowel krachttraining als cardiotraining, maar ook van yoga, vechtsport en stretching. Mijn kracht ligt voornamelijk in het omgaan met blessures (slechte knie, zwakke rug etc.) en herstel na een blessure, dus ook bij revalidatie na bijvoorbeeld Corona of een operatie.

Maar ook voor begeleiding bij spieropbouw/toning en voor sport-specifieke training ben je bij mij in goede handen.

MORRISON DE BOER

Mijn naam is Morrison. Ik ben 23 jaar en ben nu ongeveer 2 jaar werkzaam in de sportwereld. In het verleden heb ik veel rugby gespeeld en zelf fitness gedaan, maar het leek mij ook erg leuk om het sporten eens van de andere kant te bekijken als trainer.

Ik heb hiervoor mijn Fitvak A gehaald en werk nu samen met D ‘n A. Hiernaast heb ik natuurlijk ook nog mijn eigen klanten. Hiervoor is er geen minimale leeftijd verplicht. Trainen met kinderen vind ik ook super leuk om te doen! Het belangrijkste aan het werk wat ik doe vind ik dat op de eerste plaats mijn klanten plezier hebben in mijn trainingen. Natuurlijk is het erg belangrijk om doelen te stellen en deze te behalen, maar je moet daar natuurlijk wel lol in hebben! Als ik tussen de zweetdruppels door een oprechte glimlach zie bij mijn klanten, is het voor mij een geslaagde training!

Morrison de Boer D ‘n A Personal Coaching Personal Trainer Amsterdam Noord Sporten Landsmeer​
Visie D ‘n A Personal Coaching

Visie

Wanneer wij naar het lichaam kijken zien wij het als een geheel en niet als in delen. Bovendien zijn lichaam en geest in onze visie onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom werken wij als holistische gezondheidscoaches met jou samen aan jouw doel(en).

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het behalen van zijn/haar gezondheidsdoel(en). Dat kan zijn afvallen, conditie verbeteren, sterker worden of gewoon in het algemeen fitter en vitaler zijn.

Personal Trainer Amsterdam Noord, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend e.o.

Velen gingen jou al voor. Meer dan 100 cliënten hebben inmiddels onder onze begeleiding hun (gezondheids)doelen behaald, en belangrijker: weten de resultaten nu ook al lange tijd te behouden!

D ‘n A Personal Coaching

Gratis proefles

Tijdens de proefles bespreken we jouw wensen en doelen. We kijken naar jouw houding en adviseren waar nodig.

Schrijf je nu in voor een GRATIS proefles bij
D ‘n A Personal Coaching!

Scroll to top