Special events

special events

Special events zijn alle diensten en projecten, die we buiten de ‘standaard’ PT en SGF aanbieden aan particulieren. Deze events zijn zeer divers en variëren van een cursus ademhalingstechnieken tot losse hypertrofie sessies en de zogenaamde ‘BOOST’® programma’s. Veelal zijn deze events ook toegankelijk voor niet-leden. Regelmatig zijn er op dit gebied nieuwe ontwikkelingen, maar er zijn ook enkele terugkerende projecten.

 

Expeditie D ‘n A (EDA) 

EDA is een van onze ‘BOOST’® programma’s. Het is een periodiek terugkerend event van een maand, waarin je jezelf een echte boost geeft! Je stelt, samen met jouw coach, van tevoren een ambitieuze maar realistische doelstelling vast waar je die maand naar toe gaat werken. In deze periode zal je, met behulp van door een voedingsexpert precies afgepaste weekmenu’s, gecontroleerd op een calorie tekort gaan zitten. Met andere woorden de calorie intake is kleiner dan de calorie verbranding. En door daarbij zoveel mogelijk te bewegen onder professionele begeleiding, is het mogelijk om doelen te behalen die anders ver buiten bereik liggen. Wekelijks word je bovendien uitgedaagd met week-challenges en zijn er speciale extra EDA trainingen die (nog) extremer zijn. De trainingen zijn erop gericht om jouw lijf op de proef te stellen en te choqueren zodat het zich wel móet aanpassen. Dus zit je even vast of heeft jouw lijf een plafond bereikt? Wil je die extra boost in het afvallen, fitter worden en je vitaler voelen? Informeer dan eens naar Expeditie D ‘n A.

Expeditie D ’n A online (EDA-online)

Op 1 januari 2024 start D ’n A personal coaching met een primeur!  We hebben veel aanvragen gehad van mensen die niet fysiek in staat zijn om naar onze locatie toe te komen in Landsmeer, maar die wel op zoek zijn naar een boost in het afvallen, fitter worden en vitaler voelen en wel onze professionele hulp hierbij nodig hebben. Daarom starten we op 1 januari 2024 de pilot van EDA-online!

Wat kun je verwachten: uitgeschreven en uitgebalanceerde weekmenu’s, professionele trainingsschema’s inclusief voorbeeldvideo’s van echte ervaren trainingsprofessionals, week-challenges, deelname aan een discordserver waar de coaches van D ’n A personal coaching regelmatig zelf ook zullen aanschuiven om antwoord te geven op al jouw vragen. Meer weten? Klik hier voor meer informatie! 

 

 

GBB20 Afvallen Amsterdam D ‘n A Personal Coaching

Positief programmeren is een traject dat zich niet zozeer richt op jouw lichaam, maar op hoe jij denkt. Je hebt vast weleens meegemaakt dat je samen met iemand anders bij een bepaalde gebeurtenis bent geweest, en dat je dan later met deze persoon er over spreekt en dan blijkt dat jullie het allebei heel anders hebben ervaren. Jouw waarheid (van de gebeurtenis) wordt dus bepaald door hoe je ernaar kijkt. In deze cursus, die bestaat uit een aantal groepsbijeenkomsten en wat ‘huiswerk-opdrachten’, ga je er achter komen waarom je de dingen op een bepaalde manier ziet en belangrijker, hoe je op een andere manier (positiever) naar de dingen kunt kijken. Door deze meer positieve kijk op dingen kun je nu nieuwe dingen gaan creëren. Dingen waar je nog gelukkiger van wordt.

 

Behalve bovenstaande regelmatig terugkerende projecten organiseert D ‘n A Personal Coaching, al dan niet in samenwerking met andere professionals op hun vakgebied, ook seminars en andere cursussen over verschillende onderwerpen. Je kunt hierbij denken aan ademhalingstechnieken, meditatie en zelfverdediging, maar ook supplementgebruik en de techniek van hardlopen. Wil jij hierover geïnformeerd worden? Kijk dan op de nieuwspagina van deze website, volg ons op Facebook en Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je echt niks wilt missen!    

GBB20 D ‘n A Personal Coaching
D ‘n A Personal Coaching

Gratis proefles

Tijdens de proefles bespreken we jouw wensen en doelen. We kijken naar jouw houding en adviseren waar nodig.

Schrijf je nu in voor een GRATIS proefles bij
D ‘n A Personal Coaching!

Scroll to top