Succesverhalen

Succesverhalen D'n A Personal Coaching

Door hard te werken kun je elk doel bereiken dat je wenst! Lees hier de succesverhalen van onze sporters.
Anneke Succesverhalen D ‘n A Personal Coaching

Anneke

Ruim 4,5 jaar geleden ben ik begonnen met training en coaching bij D ’n A personal coaching. Door de ontzettend fijne trainingen in kleine groepjes, de motiverende gesprekken en het enthousiasme van de trainers is het mij gelukt meerdere doelen te bereiken, zowel fysiek als mentaal.
Daniëlle, Andrew en Morrison hebben ieder hun eigen kwaliteiten, zijn deskundig en bevlogen; ze halen alles uit de kast om jou je doelen te laten halen! Of je nu jong bent of al wat ouder, of je veel gewicht wilt verliezen of vooral fitter en sterker wilt worden, of als je gewoon lekker uitdagende trainingen wil in een gezellige sfeer, alles kan! Ook met blessures kun je bij deze drie toptrainers terecht, met hun enorme kennis en ervaring passen ze overal een mouw aan, zodat je goed en pijnvrij kan trainen.
Alle drie de trainers zijn goed opgeleid en kunnen dit goed overbrengen. Maar wat voor mij echt het verschil maakt, is dat zij zelf het gevoel kennen, zelf ook hun struggles hebben meegemaakt en vanuit die ervaring kunnen werken. Waardoor ik me gezien en begrepen voel en grote stappen heb kunnen maken. De mix van kennis, levenservaring en een voelbare passie om je echt verder te helpen maakt dat ik deze trainers/coaches enorm aanbeveel als je echt het beste uit jezelf wilt halen!

Pauline SuccesverhalenD ‘n A Personal Coaching

Pauline

Wat deze mensen zo bijzonder maakt? Ze trainen niet alleen de mensen, maar ze kijken ook verder.  Het mentale stukje, dat vind ik echt zo geweldig! De gesprekken die we hebben, uitleg, advies en bovenal hun geduldigheid. Ze zijn eerlijk en geven iedereen persoonlijke aandacht. Dat is echt uniek.

Ik heb al zoveel afvalpogingen geprobeerd. Het afvallen lukte mij altijd wel, maar het vasthouden was lastig. Bij D ’n A heb ik echt zoveel stappen gemaakt! Ik ben in positieve zin veranderd en heb angsten overwonnen.

Ook de groep is superleuk. Er komen steeds meer mensen bij van verschillende leeftijden. Echt geweldig zo met elkaar!

Dus kom trainen!!

 

 

 

D ‘n A Personal Coaching

MONIQUE, Noa en Tirza

Mama + Dochters trainingen.

Daar zaten we dan op een avond in februari 2022. Met wat gezonde spanning “wie z’n idee was dit en wat gaan we doen & is dit echt wel een goed idee”….alle 3 zo’n andere invalshoek – afvallen, meer geluk ervaren, spiermassa opbouwen, fitter/gezonder worden, aankomen. Alle 3 zo verschillend en ook weer zo samen 1, precies wetende wat onze imperfecties zijn (aan het zien van onze perfecties werken we nog). Met z’n drietjes zijn we een small fitness group en trainen we 2 keer in de week! Altijd super geregeld en ontzettend knap want soms weten we pas een paar dagen van te voren onze roosters, Daniëlle is daarin echt een topper! Niet gek te krijgen. Hulp met voeding, een gewicht dip, mentale dip, lichamelijke dip niets is vreemd en alles is bespreekbaar! Inmiddels zijn we 9 maanden verder, en zoveel fitter en beter in onze lichamen. En tijdens het trainen wordt er gelachen, gehuild en soms gevloekt (en soms tegen de kotsgrens aan). Dat ik dit met Noa en Tirza mag doen is heel waardevol (en nee ik kan ze niet bijhouden)…….ik hoop dat ze beseffen dat je maar 1 lichaam hebt en maar 1 leven dus wees er zuinig op! Wij zijn reuze blij dat we bij D ‘n A zijn gaan trainen, toppers zijn het! En stiekem zijn we ook van jullie gaan houden Daniëlle, Andrew en Morrison.

Juul Succesverhalen D ‘n A Personal Coaching

JUUL

2018!
Er lag een folder op de sportschool die mijn aandacht trok.
Een eerste gesprek volgde al snel en dit had ik met Andrew.
‘Hoeveel wil je afvallen’? Was één van de vragen.
Ik zei: 5kg…. ‘Nou ik denk meer aan 10-15kg’ was zijn antwoord.
DAMNNNNN!
Hiermee wil ik zeggen dat zowel Daniëlle als Andrew en Morrison heel goed zien wat je nodig hebt. Goudeerlijk ook al is het confronterend met jezelf.

2022!
13-14kg lichter…..DAMNNNN! Zij geloofden in mij.
Ik, die liever lui was dan moe, train nu zowat 4x per week.
Afwisselende trainingen, buiten of binnen. Er wordt op hoog niveau gecoacht en niks is ze teveel.
Voor ieder wat wils: bokstraining, yoga, PT’s (personal training), SGF (small group fitness).
Jong of oud, kamp je met een blessure, ze weten wat ze doen!
Mijn intentie is zeker om nog jaren zo door te gaan om zo de fitste oma voor mijn kleinzoon Nika te blijven.

Juul Kleijntjens

Succesverhalen D’n A Personal Coaching

Scroll to top