Small Group Fitness

Small Group fitness (SGF)

Small group training Amsterdam e.o.

Anders dan PT, train je bij SGF in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers. (Bijna) Alle voordelen van werken met een personal trainer, maar tegen een lager tarief.

Je krijgt persoonlijke aandacht en werkt aan jouw eigen doelstelling, terwijl je samen met anderen gezamenlijk de trainingen volgt. Dat werkt motiverend en is gezellig! Je schrijft jezelf in via ons reserveringssysteem en bepaald op die manier zelf wanneer het jou uitkomt. De SGF worden op drie locaties gegeven, nl.:  onze eigen studio op Dorpsstraat 62D in Landsmeer, Sportstudio Landsmeer of de parkeerplaats bij het Sportpark in Landsmeer.

Bovendien kun je kiezen uit drie verschillende soorten SGF. De zgn. ‘gewone’ SGF, SGF Boksen en SGF Yoga.

D ‘n A Personal Coaching Sporten Landsmeer​
Bedrijfsfitness D ‘n A Personal Coaching

SGF

De ‘gewone’ SGF bestaat uit verschillende oefeningen met alleen jouw eigen lichaamsgewicht of met diverse attributen, zoals kettlebells, battle ropes, slamballs en dumbells. De nadruk in de trainingen ligt dan weer op spierkracht en dan weer op uithoudingsvermogen. Alles is erop gericht om jou zo effectief mogelijk te laten trainen, zodat jij zo snel mogelijk (uiteraard wel verantwoord en gericht op langdurige resultaten) jouw doel kunt bereiken.

SGF Boksen

Bij de SGF Boksen wordt boksen ingezet als ‘werktuig’ om samen te werken aan jouw gezondheid en fitheid. Verschillende boks stijlen, zoals klassiek boksen, kickboksen en enkele basistechnieken uit Muay Thai, worden gecombineerd met fitness oefeningen om zo op een verassende en leuke manier jouw fitheid en de functionele kracht van jouw lichaam te verbeteren.     

Personal Training Landsmeer​ D'n A Personal Coaching
Personal Training Landsmeer​ D'n A Personal Coaching

SGF Yoga

Bij SGF Yoga combineren wij fitness oefeningen met Yoga houdingen en bewegingen, maar ook stretches. Elementen als balans, ademhaling en lenigheid worden samengebracht tot een rustige maar bedriegelijk pittige en uitdagende workout, waarbij er ook nog ruimte is voor innerlijke rust.

Gratis proefles

Tijdens de proefles bespreken we jouw wensen en doelen. We kijken naar jouw houding en adviseren waar nodig.

Schrijf je nu in voor een GRATIS proefles bij
D ‘n A Personal Coaching!

D ‘n A Personal Coaching
Scroll to top