05/04/2023

Goede doelen week

Uit ervaring weten wij dat je gezond voelen en lekker in je vel zitten zelden iets te maken heeft met een sixpack of maatje 36 hebben. Daarom zet D ’n A personal coaching zich inmiddels al meer dan 6 jaar in om mensen in staat te stellen om gewoon (weer) de dingen te kunnen doen waar zij gelukkig van worden met de personen van wie ze houden… Maar wat nou als er niemand is?
Wij geloven dat iedereen, mens en dier, recht heeft op mensen om zich heen die van hen houden en om ze geven om wie ze zijn. 
Daarom organiseert D ’n A personal coaching, om het zesjarig bestaan te vieren, in de week van 17 tot en met 23 april een hele week diverse trainingen en seminars met twee goede doelen in de hoofdrol, met als afsluiter van deze week een Bootcamp XL.

De twee gekozen goede doelen maken zich sterk voor de vergeten mens en de vergeten dieren.
Resto van Harte Landsmeer brengt Landsmeerders, die dreigen in een isolement terecht te komen, eens per week samen onder het genot van een maaltijd en Samos Dog Rescue zet zich in om zwerfhonden en honden die mishandelt zijn door hun vorige eigenaars op het Griekse eiland Samos op te vangen en de zorg te geven die zij nodig hebben om ze ten slotte een liefdevol nieuw thuis te geven bij een gezin in Nederland. Beide organisaties zijn daarbij volledig afhankelijk van vrijwilligers, giften en donateurs.
Help jij mee om een zo groot mogelijk bedrag op te halen?!

Deel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 4 =

Scroll to top