01/05/2023

Een geweldige opbrengst!

Een prachtige opbrengst!

De gehele week van 17 april heeft, zoals jullie weten, in het teken gestaan van de twee goede doelen die wij hadden uitgekozen om ons voor in te zetten; Resto van Harte Landsmeer en Samos Dog Rescue

We hebben die week vele activiteiten, veilingen en trainingen georganiseerd waarbij de opbrengst volledig voor deze goede doelen is bestemd. En wat hebben wij genoten van de speciale trainingen en in het bijzonder van de XL-Bootcamp op zondag 23 april. Twee uur lang hebben bijna 30 deelnemers, échte doorgewinterde sporters en iets minder sportieve deelnemers naast elkaar, zich in het zweet gewerkt in een mega zwaar parcours. Het enthousiasme en het fanatisme zorgden ervoor dat iedereen gezamenlijk uiteindelijk de eindstreep behaalde na twee uur sporten. Er waren er zelfs bij die zich hadden aangemeld voor één uur maar door de super gezellige sfeer ook het tweede uur hebben afgemaakt. Samos Dog Rescue was zelfs vertegenwoordigd door 8 deelnemers! 

Nu alles achter de rug is en de laatste donaties binnen zijn gekomen kunnen we de balans opmaken. En wat een prachtige opbrengst hebben wij dankzij jullie massale deelname, biedingen op de veilingen en donaties, op kunnen halen! Het is dan ook met heel veel trots dat wij mogen bekend maken dat wij €2.000 hebben opgehaald!  Dat betekent dat wij beide goede doelen een cheque mogen gaan uitreiken voor een bedrag van ieder €1.000! 

Ook namens de goede doelen, heel veel dank voor al jullie enthousiasme, inzet en gulheid! Dankzij jullie kan Resto van Harte Landsmeer doorgaan met gezonde en voedzame maaltijden serveren aan eenzame mensen in de regio en kan Samos Dog Rescue maar liefst 30 honden van straat halen, opvangen en de zorg geven die zij nodig hebben.

Lees de volgende nieuwsbrief voor een verslag van de officiële uitreiking van de cheques! 

Deel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 2 =

Scroll to top